prodent-logo-300px

 

Ivoclar Vivadent | Laboratorij 1 GRATIS

 

trgovina_button

ivoclar-vivadent-technical-gratis

Spoštovani,

 

pripravili smo akcijsko ponudbo izdelkov Ivoclar Vivadent za zobne tehnike: 1 GRATIS!

 

Artikli v akcijski ponudbi 1 GRATIS

 • IPS e.max ZirCAD Prime diski
 • Ivostar in Gnathostar zobje
 • SR Nexco (refill ali set)
 • IPS Ivocolor (refill ali kit)
 • IPS e.max Ceram (refill ali kit)
 • IPS Style Ceram (refill ali kit)

 

Gratis artikle pošlje podjetje Ivoclar Vivadent AG!

Več na: www.ivoclarvivadent.com/backtobusiness-labs

Akcija velja od 01.06.2020 do 31.08.2020

 


e-max-prime-gratis

IPS e.max ZirCAD Prime diski GRATIS

GT (Gradient Technology) CAD/CAM diski primerni za vse indikacije.

 • Kupite 2 ZirCAD Prime diska in vrnite 1 konkurenčni disk,  prejemete 1 Prime disk GRATIS.


ivostar-gnathostar-100-gratis

Ivostar GRATIS

Ivostar zobje interkaninega področja so sestavljeni iz treh plasti in usklajeni z Gnathostar zobmi transkaninega področja. 

Gnathostar GRATIS

Gnathostar zobje transkaninega področja so sestavljeni iz dveh plasti in usklajeni z Ivostar zobmi interkaninega področja.

 • Kupite  50 Ivostar in 50 Gnathostar zob in vrnite 100 konkurenčnih zob, prejemete 100 zob GRATIS.

 


nexco-gratis

SR Nexco refill ali kit

Laboratorijski kompozit omogoča tanek nanos in fleksibilno polimerizacijo, zato je uporaba kompozita v zobnem laboratoriju izjemno preprosta, saj z njim lahko dosežete skladen odtenek, tudi pri omejenem prostoru - učinek odtenka ni odvisen od debeline plasti. Po polimerizaciji dosežemo trajni odtenek in sijaj. Z mikro-opalnimi polnili okrepljeni material, daje zelo estetski videz. Laboratorijski kompozit je posebej primeren za restavracije z ogrodjem in brez ogrodja ter za nanos umetnega obzobnega tkiva-gingive.

 • Kupite 1 refil ali set Nexco in vrnite 1 refil ali set konkurenčnega materiala, prejemete 1refil ali set Nexco iste vrednosti GRATIS. 

  


ivocolor-gratis

IPS Ivocolor refill ali kit

IPS Ivocolor je univerzalna paleta barv in glazurnih materialov za prešano, CAD in slojevito keramiko proizvajalca Ivoclar Vivadent ter cirkonijeve materiale Zenostar proizvajalca Wieland Dental. Sedaj zobozdravniki in zobozdravstveni tehniki potrebujejo zgolj en izbor za prilagoditev in glaziranje restavracij. To vam omogoča učinkovitejše delo, izboljšanje ekonomske učinkovitosti laboratorija in doseganje restavracij konsistentno visoke kakovosti.

 • Kupite 1 refil ali set Ivocolor in vrnete 1 refil ali set konkurenčnega materiala, prejemete 1 refil ali set Ivocolor iste vrednosti GRATIS.

 


e-max-ceram-gratis

IPS e.max Ceram refill ali kit

Inovativni sistem za izdelavo polne keramike, ki pokriva vse indikacije, od tankih faset, do 12-členskih mostičkov. Je zelo čvrst, visoko estetski material za Press in CAD/CAM tehnologijo. Sistem je sestavljen iz inovativne litij disilikatne steklo keramike, ki se večinoma uporablja za enojne restavracije iz cirkonij oksida za mostove širokega razpona.

 • Kupite 1 refil ali set IPS e.max Ceram in vrnete 1 refil ali set konkurenčnega materiala, prejemete 1 refil ali set IPS e.max Ceram iste vrednosti GRATIS.

 


style-gratis

IPS Style refill ali kit

Patentirani kovinsko-keramični material IPS Style zobozdravstvenim laboratorijem zagotavlja maksimalno učinkovitost, enostavno uporabo in realistične estetske rešitve. To je prvi material v zgodovini zobozdravstvene keramike, ki vsebuje kristale oksiapatita. Ti kristali odbijajo vpadno svetlobo ter s tem restavracijam omogočajo realistični učinek globine. Kristali oksiapatita so prisotni v vseh stopnjah komopnent, od opačnih do incizalnih materialov. To omogoča prilagojen nadzor transparentnosti ali opačnosti oz. netransparentnosti restavracije. Dodatno vsebovani kristali leucita in fluorapatita ter koordinirane steklene stopnje podeljujejo tej keramiki z mešanim steklom in nizkim tališčem edinstvene vizualne značilnosti in izjemno uporabnost.

 • Kupite 1 refil ali set IPS Style in vrnete 1 refil ali set konkurenčnega materiala, prejemete 1 refil ali set Style iste vrednosti GRATIS.

 


  

Naročilo oddate po telefonu 01 5204 800, na elektronski naslov: info@prodent.si ali pri izbranemu potniku:

 

Dejan Logar

dejan.logar@prodent.si

+386 41 703 401

Tomaž Križnik

tomaz.kriznik@prodent.si

+386 41 637 345

Siniša Spasojević

sinisa.spasojevic@prodent.si

+386 40 422 989

Sašo Balkovec

saso.balkovec@prodent.si

+386 40 372 607

 


  

Ekipa Prodent

Ker hočete več

prodent-facebook-najdete-nasprodent-instragram-m 

Prodent Int d.o.o. Zvezna ulica 2A, 1000 Ljubljana     |     t. 01 5204 800 www.prodent.si     |     info@prodent.si


To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte. Za odjavo iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, oziroma pregled in urejanje vaših podatkov, obiščite spletno stran: http://prodent.mailee.net//. S potrditvijo soglasja za zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jo prejemnik izvede ob aktivni potrditvi na spletni strani http://prodent.mailee.net in/ali formi na spletni strani naročnika, aktivno potrjuje, da je s soglasjem seznanjen, da z njimi soglaša in da ga njihove določbe zavezujejo. Več si lahko preberete TUKAJ.

Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com